Luring Ballot - Pride Of The Ariela For Over A Hundred Years.

Snyggt att ha hemma

Det är kul med inredning tycker jag, det finns så otidigt mycket som man kan välja på och det är ju underbart kul att man hittar saker som man vill och tycker är roliga att göra. Just nu när det är höst så tycker jag att det är ännu roligare att göra det och man hittar så mycket kul som man skulle kunna göra hemma. 
Något som jag tycker är väldigt fint är att ha persienner hemma och inte bara vid fönstren utan att ha det i rummet som en avdelning. Det tycker jag är väldigt snyggt och gör att det blir väldigt luftigt hemma men samtidigt att det blir en avdelning. De är riktigt snyggt. Vill man få tag på bra persienner så kan man kolla efter persienner i bromma där har dom bra och fina persienner.

Kul med nya idéer 

Ja det är kul när det kommer nya idéer och att man kan göra fler saker med en och samma sak. Man kanske har ett par persienner hemma som ligger någonstans men man har kanske inte tänkt att man kan ha dom dom en avdelning i rummet och då är det så kul att man läser det någonstans och så får man användning får en sak som ma hade hemma men som am namnet använde för tillfället.
Det finns så mycket sånt tycker jag och man får så många bra idéer i olika tidningar och program som hjälper en att göra om hemma utan att köpa nytt utan att bara använda sina saker på ett annat sätt och det är kul tycker jag. Extra kul när man kan gå och shoppa i sitt egna förråd. Att hitta nya saker som man kan använda dom till och det är ju så bra så slipper man köpa massor med nya saker hela tiden utan använda det som finns.